Rakodógép kedvező áron biztos forrásból

Nálunk is probléma az évek óta tapasztalható munkaerőhiány, mint sok más helyen. Alkalmazkodnunk kell ehhez a helyzethez, hiszen az élet nem áll meg, és a munkákat el kell végezni. Ennek érdekében próbálunk folyamatosan fejlődni és haladni a korral, ami elengedhetetlen mind a hatékonyság, mind a termelékenység szempontjából. Ez persze nehézségekkel jár, mivel nem mindig vagyunk elegen. Ezért döntöttünk úgy, hogy beszerzünk egy rakodógépet anyagmozgatási célokra. A rakodógép jelentősen megkönnyíti a munkafolyamatokat, és sokkal gyorsabban tudunk haladni az anyagok beépítésével is.

Barátunk ajánlására rátaláltunk a rakodok.hu csapatára, akik mindenben segítettek nekünk. Így kiválasztottuk a megfelelő modellt, melyet rövid időn belül át is vehettünk. A döntés során persze fontos volt az ár, de engem az győzött meg, hogy komoly háttér áll mögöttük: alkatrészek és szaktudás is rendelkezésre állnak, ha valami nem lenne tökéletes a géppel kapcsolatban. Mivel ezek a rakodók nagy igénybevételnek vannak kitéve, ez egy nagyon fontos szempont. Logikus is, hogy semmi sem tart örökké, és a kopó dolgok a nagy igénybevétel hatására jobban használódnak.

Korábban nem ismertük a Kaiwei márkát, de eléggé strapabírónak tűnt, és meggyőző paraméterekkel rendelkezett ahhoz, hogy ne kelljen sokat hezitálni. Lassan fél éve van nálunk, és elmondhatom, hogy abszolút nem csalódtam. Jó gép, jól működik, és nem volt vele semmi extra probléma, pedig intenzíven használjuk. A fogyasztása meglepett mindenkit, mert igen alacsony ahhoz képest, amit tud. Az építkezések során is dolgozunk vele, és remekül bírja az építőipari igénybevételt is!

A rakodó ár-érték arányban kiváló, könnyen kezelhető, fürge, de erős. Nem hittem volna, hogy ennyire ideális modellt fogunk találni számunkra.